Courtyard Design – A Simple Solution For The Urbanite Interior Lovers

The name of the Jiangsu apartment “Light Forest House” seems vague at first. The name is not that long list. The Jiangsu apartment is located in a building surrounded by bamboo forests in densely populated zones in densely populated Kyoto. The architect of this apartment was Satoru Hirota. She is a very considered femaleculress and the first joint effort of the architect of this building was the architect of the first line of row of hayes to be built in the small urban area. So the problem of privacy for the owners was that there had to be such intimate spaces on the building site. The client was a local man who live alone and wanted to have private spaces for his family in a modern and functional apartment building. The solution was to build a simple minimalist apartment with the theme “Light Forest”.

The prefabricated wooden grid panels and the terracotta floor tiles with neutral tones of gray were the perfect materials for this project. The low cost process of construction is very quick to implement. The only pre-cast concrete pad on the building surface was used for the walls. The exact number of perforated panels that need to be drilled out for each side was 11.821.22. The same number of perforated aluminum devices was drilled on the edges of each side. The exact number of perforations was not present on the concrete walls. This decision regarding the number of perforations made by the architect was made during the renovation of the apartment.

Courtyard Design – A Simple Solution For The Urbanite Interior Lovers Photo 2

Courtyard Design – A Simple Solution For The Urbanite Interior Lovers Photo 3

Leave a Reply