Flos Architectural Studio Designed A Spacious And Welcoming Residence To Accommodate A Large Family

The House in Vincennes is a private residence located in Belgium. It was designed by flos architectural studio in 2015 and covers an area of 240 square meters. The building occupies a beautiful and spacious site overlooking Vincennes, the northern part of Vincennes city in westernBelove.

The interior is very bright and spacious, a typical example of modern architecture. This is also a bright and spacious home. This detail alone is enough to make the residence a dream home for anyone. When taking a look at the residence it’s obvious but when put into this, it becomes apparent that the design is charming and charming and really it proposes a new vision while also establishing some new methods of living solutions.

One of the goals followed throughout the project was to create a feeling of spaciousness. The doors and windows are large and the interior design is clean and modern. The walls and ceilings have white, a pure and minimalist tone which creates the impression of a much larger space. At the same time, certain decor elements and accessories add a warm touch to the décor. Most of the furniture is white as well as the countertops and some of the textures include soft touches of pastel colors to add warmth to the space.

Flos Architectural Studio Designed A Spacious And Welcoming Residence To Accommodate A Large Family Photo 4

Leave a Reply